SZÍN-TÉR Kéri Kittyvel

Bevezető workshop egy lokális, kortárs dráma keletkezésébe

2023. június 10. 10:00 - 14:00

színház, kísérleti színház

Magyarpolány, Szakrális Emlékhely

A magyarpolányi KULTHÁLÓ bázis bemutatja kísérleti színházát.

Vond be magad! A magyarpolányi kultháló bázis résztvevő alkotói ( színészek, zenészek, festők) együtt gondolkodása egy közösen létrehozott kortárs drámáról, ami szintén a kultháló programjai között kerül megvalósításra. Vezeti Kéri Kitty és Móczár Bence rendező. A drámát Móczár Bence írja és rendezi.

A bevezető esemény egy nyitott műhelyként felépíti a kortárs darab dramaturgiáját, színházi látványát, zenéjét. Résztvevők: A dráma írója, rendezője, V. éves színészhallgatók, rajzstúdió tagjai, zenészek. A bevezető alkalom után az alkotócsoportok június vége és július 25. között még három alkalommal szerveznek alkotó napokat. Minden csoport végzi a munkáját, aminek eredményeképpen egy hét áll rendelkezésre a darab összeállítására (július 25-30.). Az alkotók minden alkalommal várják a nézőket, az érdeklődőket.

További színművészeti eseményeink

Bánk Bán – beavató színház

Bánk Bán – beavató színház

Egy klasszikus dráma újragondolása és feldolgozásaA magyarpolányi KULTHÁLÓ bázis bemutatja beavató színházát. Beavató színházként, tantermi előadásban Katona József Bánk bánját viszik színre a Hevesi Sándor Színház művészei D. Varga Ádám színművész rendezésében. Az...

bővebben

Regisztráció

12 + 4 =

A “Kor-társ a művészetekben” magyarpolányi  Kultháló bázis a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projektjeként valósult meg.